Na allegro jest kołowrotek w podobnej cenie i wydaje mi się że jest dosyć tani o ile faktycznie to jest japoniec co o nim myślicie ? http://allegro.pl/item477...e_in_japan.html
_________________ Zanęcimy coś płoteczko ?
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Producentem tegoż cuda jest stosunkowo młoda europejska firma która zebrała już całkiem przyzwoite opinie jeżeli chodzi o sprzęt muszkarski. Dlatego podrzuciłem ten link ponieważ firma jest jeszcze w trakcie wejścia na rynek, dlatego produkty raczej robią u siebie i starają się raczej nie wypuszczać bubli.
rybasz napisał/a:
Na allegro jest kołowrotek w podobnej cenie i wydaje mi się że jest dosyć tani o ile faktycznie to jest japoniec co o nim myślicie ? http://allegro.pl/item477...e_in_japan.html
Nie jest wart tych pieniędzy, przerabiałem już Fujitsu i sa baaardzo przeciętne.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
_________________ _____________________________
Eirik strach po morzach siał
Rodr Vikingar
„Krwawy Topór” lud go zwał
Rodr Vikingar
Z ziem Norwegii on się wziął
Zbierał wszędzie śmierci plon
Powiem Ci szczerze, że mam ochotę, ale na razie trochę krucho z kasą, bo wywaliłem w na sprzęt muchowy. Ale nie wykluczone że w przyszłym roku zaryzykuję
Ostatnio zmieniony przez borys Wto Lis 11, 2008 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Witam panowie Jezeli muglbym cos dodac,bylem posiadaczem Tiki Libry i uwazam ze jest to super zabawka pod kazdym wzglendem ale teraz jestem posiadaczem STRADIKA 25OOFB SR od dwoch sezonow i uwazam ze jest NIDOZAJECHANIA pod kazdym wzgledem,jeszcze mnie niezawiud ,pozdrowienia
Zainstaluj polska wersję Fire Foxa będziesz mógł używać polskich znaków i poprawiać błędy
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Tica Libra jest faktycznie dobrym kołowrotkiem, ma oczywiście swoje wady. Co do Stradica to gratuluje rodzynka Stradicki wytrzymujące dwa sezony to już rzadkość
Tak poza tym, temat jest o zupełnie nowym kołowrotku który pojawił się na rynku. Tematy o innych kołowrotkach, a zwłaszcza Shimano przerabialiśmy już setki razy . Oczywiście w tym temacie nie mam najmniejszego zamiaru przekonywać kogoś do zakupu czy też twierdzę że to dobry kołowrotek. Wydaje się ciekawa propozycją dlatego chciałem zainteresować forumowiczów tym modelem. Jak jest w rzeczywistości to okaże się po pierwszych testach które może przeprowadzę w przyszłym sezonie.