chodziło mi ze bedziesz mógł stosowac chude zyłki i łowic spokojnie ... ale jezeli wolisz taka to ok tylko pamietaj najwazniejszy jest kolowrotek .. bo jak niebedziesz miał dobrego hamulca to watpie ze cos zalapiesz
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 21:40
chyba najgorszy. Wg. mnie ciężko teraz wydać ok. 100 zł na młynek gorzej niż kupując catanę. Teraz SPRO passion można mieć za 100 zł a to młyn co najmniej 2 półki wyżej od catany.
_________________ Dopóki piłka w grze... to jeden c...
Pomógł: 7 razy Wiek: 27 Posty: 307 Skąd: Strzyżów (rz.Wisłok)
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 09:42
19Macias62 napisał/a:
ja posiadam kołowrotek dragon viper rd620it i jest bardzo dobry a kosztował 90 zł i mam 5lat gwarancji
Pewnie ,że dobry tylko co do tej gwarancji jednak to bym się zbytnio nie łudził ,że tak od razu będą uwzględniać w razie awarii .Na ogół wszystko spada na użytkownika ,że to z jego winy coś się stało .Ale nie o tym jest ten temat .
_________________ 1).Konger Champion Impulse -270 cw.5-18 gr.
Shimano Catana 2500 FA
2).Kushiro Sharan Jig-272 cw.2-12 gr.
Shimano Sedona 750 FB
chyba najgorszy. Wg. mnie ciężko teraz wydać ok. 100 zł na młynek gorzej niż kupując catanę. Teraz SPRO passion można mieć za 100 zł a to młyn co najmniej 2 półki wyżej od catany.
Na allegro regularnie pojawiają się różne wielkości za 90-100zł, więc porzuć catane i szukaj ofert spro.
chyba wszyscy widzieli co ma napisane na samym dole swoich wypowiedzi co się łowi a co łapie
No już mi się za to oberwało od jakiegoś "łapiącego" któremu strasznie przeszkadzało to że ja ryby łowie nie łapię
Ale wracając do tematu warto poczekać na okazję i zakupić Spro choć zdarzają się też w tańszych modelach wpadki. Dred ma jeden z modeli Spro w których strasznie szumi łożysko, ale to drobna wada którą można łatwo zniwelować. Ciekawą ofertę ma jeszcze Mistrall, kołowrotki nie kosztują kroci a użytkownicy całkiem sobie je chwalą.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.