_________________ _____________________________
Eirik strach po morzach siał
Rodr Vikingar
„Krwawy Topór” lud go zwał
Rodr Vikingar
Z ziem Norwegii on się wziął
Zbierał wszędzie śmierci plon
chodzi mu o zachaczenie o ten tzw"dzyndzel" wiec jezeli ci o to chodzi to mazs tu rysunek :
narysowałem to sam ;p talentu niemam ale chodzi o to zebys skumał
wiec tak napierw zachaczasz o ten dzynedzel to co ci tak pokazał i masz na czerwono
no i wiesz tam masz to szpule z sklepu i ta ci sie odwiazuje a na kolowrotek ci sie zawiazje
Pomogłem czty nie zabardzo ?
Nic podobnego nigdy nie zachaczałem żyłki o ten dzyndzel chyba jak skończysz łowić i nie masz zestawu to możesz sobie zapiąć żyłki w przypadku rozwinięcia żyłki do końca przecież ta żyłka spadnie z tego dzyndzla robisz taką samą pętle jak do wiązania przyponu zwykłe kółko nakładasz na szpule trzymasz żyłkę palcem i nawijasz parę metrów ręką potem już kołowrotkiem wszystko.
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
Nic podobnego nigdy nie zachaczałem żyłki o ten dzyndzel chyba jak skończysz łowić i nie masz zestawu to możesz sobie zapiąć żyłki w przypadku rozwinięcia żyłki do końca przecież ta żyłka spadnie z tego dzyndzla robisz taką samą pętle jak do wiązania przyponu zwykłe kółko nakładasz na szpule trzymasz żyłkę palcem i nawijasz parę metrów ręką potem już kołowrotkiem wszystko.
Widzisz kolego i to jest naprawde fajne w łowieniu :d bo każdy ma ciagle inne poglady i rozne metody . widzisz ty mowisz ze nigdy nie zachaczasz a ja znow zachaczam i mi z tym wygodnie
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.