Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 21:19 Kolowrotek do 400 zł
Witam,
Czytalem wiele postow na temat kolowortkow ale jesli moge poprosic 2 lub 3 propozycje kolowrotka (max 400 zł) do spinna na szczupaka i sandacza to bede bardzo wdzieczny
Pozdro ze Szczecina i dzieki za wszelki porady
PS Zastanawialem sie na RED ARC 10300
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Oczywiście kołowrotek jest w tej cenie bezkonkurencyjny, a nawet wyższopółkowe nie mają co stawać w konkury, a co do kija to spiny Jaxona sobie radziły dobrze jednak za te pieniądze miałbyś już coś bardziej pewnego np. z Kongera lub Daiwy
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
tak spro to jest bardzo dobry wybór ale mysle ze 1020 jest wystarczajacy dla mnie 1030 juz jest za duzy i za ciezki a co do wedki to zalezy do jakiej ceny ale polecam TEAM DRAGON super wedki na kazda rybe pozdrawiam
Też polecam Penn Slamera,przestarzała konstrukcja ,ale młynek nie do zajechania,i bije ten młynek w wyżej wymieniony postach.
To już podobno nie ten sam Slamer. Już nie USA............. Ale niemniej wart uwagi i zastanowienia się
[ Dodano: Pon Wrz 15, 2008 14:12 ]
GRZES000 napisał/a:
tak spro to jest bardzo dobry wybór ale mysle ze 1020 jest wystarczajacy dla mnie 1030 juz jest za duzy i za ciezki a co do wedki to zalezy do jakiej ceny ale polecam TEAM DRAGON super wedki na kazda rybe pozdrawiam
Zależy na jakie przynęty będziesz łowił. Jeśli duże wahadłówki i obrotówki, ciężkie główki ponad 20 gram, duże woblery to 3000 wielkość. Jeśli rzeka duża to nawet 4000. Dla mnie do spinningu szczupakowo - sandaczowegona wielkość 2000 to nieporozumienie.