Regal te¿ jest w zasiêgu a Abu Garcia ? albo Robinson za jakies 130 z³ co¶ ko³o tego ciagnie mnie to shimano ale czytam tu czytam tam i jedni pisza ze dobry drudzy pisza ze shimano w okolicach 150 z³ to nie jest shimano to co inne wypusty te z wyzeszj pó³ki
_________________ "Na l±dzie wêdkarzy t³um a w wodzie jeden sum"
"Sama wêdka wêdkarzem nie czyni"
Pozdrawiam
Nagrody w minikonkursach Wygrane: Zasponsorowane:
Reklamy nie wy¶wietlaj± siê osobom zarejestrowanym.
Wed³ug mnie zdecydowanym faworytem jest Regal. Abu trochê podupad³o, Robinson hmm... kije ma dobre ale ko³owrotka nie mia³em. Daiwa to sprawdzona konstrukcja. Dzisiaj jak zd±¿ê to wrzucê test z fotami Regala.
Ja siê pod³±cze do tematu
Co by¶cie zaproponowali mi???
Tutaj s± moje propozycje, z faworytami Spro, Cormoran i Okuma
a)0,25/130m(okuma Zeona FD30)
b)150m/0,25mm(Cormoran Rodeo GTi 11PiF - 3000)
c)0,18/240m(Shimano Catana 2500 FA)
d)0,28/155m(Daiwa Crossfire-3iE 2500)
e)0,30/100m(Spro Seasons FD 530)
post skopiowany z mojego innego posta
Cena max 140
³owiê g³ównie na rzecze o lekkim nurcie, czsami na stawach
Uzywam przynêt do oko³o max 20gr
Ko³owrotek ma pracowaæ z Dragon Mystery Impuls Spin
Pozdro
Kurcze ciê¿ko mi cokolwiek doradziæ, wszystkie z wymienionych ko³owrotków s± warte uwagi Ja jednak sk³oni³bym siê kupic Shimano, s³ysza³em ju¿ ró¿ne opinie na temat modelu, który poda³e¶ ale my¶lê ¿e warto go zakupiæ. Wolê jednak by wypowiedzieli siê bardziej rozeznani koledzy.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie u¿ywam swojego ojczystego jêzyka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisowni±? Jest du¿o sposobów na ich rozwi±zanie:
- s³owniki on-line
- przegl±darka Mozilla Firefox, która podkre¶la na czerwono b³êdnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które równie¿ podkre¶laj± b³êdy
Niepoprawna pisownia ¶wiadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego jêzyka.
borys, a jak z gwaranj±???
To wybór pad³ na SPRO, sporo dobrego o tej firmie s³ysza³em
Tylko jaki model :twisted:
Seasons FD 530
Vanatec FD 9300
Passion FD 730
My¶le ¿e najlepszy by by³ ten Pssion
jak my¶lisz, taka wielko¶æ wystarczy do Spina do 23g??
¶rednio ³owiê przynêtami 10g b±d¼ obrotówkami, mo¿e masz który¶ z tych modeli ?
O ko³owrotki Spro sie nie musisz martwic s± bardzo trwa³e i pracuj± jak szwajcarskie zegarki . Mam Passion Match bardzo fajny ko³owrotek. Osobi¶cie ze Spro poleci³bym do spina Blue Arc lub Red Arc, jednak s± to dro¿sze modele od Passion. Ale my¶lê ze i ten model sobie poradzi przy spinie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Administracja nie odpowiada za materia³y publikowane przez u¿ytkowników. U¿ytkownik rejestrujac siê na forum w pe³ni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zg³aszaæ do ich autorów.