Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Ko³owrotek na dorsze
Autor Wiadomo¶æ
Loopezik
Ukleja

Wys³any: Sro Sty 30, 2008 10:48   Ko³owrotek na dorsze

Witam, potrzebujê ko³owrotek na dorsze, który wytrzyma mi kilka razy chocia¿. Muszê siê zmie¶ciæ w kwocie 60 - 70 z³. Podam 4 typy i proszê o zdanie na ich temat.
Z góry dziêkujê za odpowiedzi.
Cormoran Rodeo 3S - 45 z³
Kondor Sea Star - 55 z³
Golden JK 7000/4BB - 47 z³
Konger BALTICA 460 SV - 56 (ew. 470 SV)

Reklamy nie wy¶wietlaj± siê osobom zarejestrowanym.
babz86 
Sandacz

Pomóg³: 3 razy
Sk±d: wroc³aw
Wys³any: Sro Sty 30, 2008 11:52   

Witam,ko³owrotek na morze musisz miæ dobry,nale¿y wzi±¶æ pod uwage gdzie bêdziesz ³apa³.W³adys³awowo g³eboko¶æ 30-70m, i wraki piker 200-250g ko³owrotek b.dobry i dobry mocny kij, s³aby ko³owrotek rozpadnie siê,wiem bo mam na wrakach 10.2i 14.00 kg dorsze, Ko³obrzeg i £eba s³absze szpula 30-40 starczy, tam s± mniejsze g³êboko¶ci i s± mniejsze potwory.W³adys³awowo szpula 60-80 i koniecznie 200-300m plecionki. Ja ³apie na SPRO rock 60 -Ko³obrzeg i £eba, W£ADEK-TICA SCEPTER,kolega ma Jaxona Roxan7500 dwa wyjazdy do Norwegi wytrzyma³ Ba³tyk oko³o 20 razy i dzia³a ,cena oko³o 150 z³ ,polecam. W sobote i niedziele jak bêdzie dobra pogoda ³apie na Admirale we W³adku, mo¿e sie spotkamy gdzies na morzu. luzik

Loopezik
Ukleja

Wys³any: Sro Sty 30, 2008 14:24   

Hej, ³owiê najczê¶ciej w Dar³ówku, ew. Ko³obrzeg. Nie kupiê za te pieni±dze takiego, który mi wytrzyma chocia¿ ze trzy razy?

babz86 
Sandacz

Pomóg³: 3 razy
Sk±d: wroc³aw
Wys³any: Sro Sty 30, 2008 20:57   

Loopezik napisa³/a:
Hej, ³owiê najczê¶ciej w Dar³ówku, ew. Ko³obrzeg. Nie kupiê za te pieni±dze takiego, który mi wytrzyma chocia¿ ze trzy razy?

Witam, z tych czterech ko³owrotków które wymieni³e¶ to tylko Konger przynajmniej masz serwis, jak siê rozleci to Ci go naprawi± lub wymieni± .Sam robie u Nich zakupy do sklepu i nie robi± problemu z reklamacj±.W przedziale cenowym 40-70zl jako¶æ podobna. Na Dar³owo i Ko³obrzeg wystarczy mocny ko³owrotek z górnym hamulcem,szpula 40-50, lub karpiowy z woln± szpul±, typowy morski ze szpul± 7000-8000 jest troszke za du¿y i za ciê¿ki.Ja we W³adys³awowie na Spro rock 600 z 70metrów wytarga³em 112cm,10,2kg i wytrzyma³. Najwa¿niejsza jest dobra plecionka i przyzwoity kij. Pozdrawiam :>

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Zbiórka funduszy na serwer
Osoby, które ju¿ nas wspomog³y

Przelicznik pojemno¶ci szpuli

Mapa u¿ytkowników
+ Wpisz siê na mapê

Strony Wspó³pracujace
Flytiers
.:: Spinning ::.
Mapa Forum

Administracja nie odpowiada za materia³y publikowane przez u¿ytkowników. U¿ytkownik rejestrujac siê na forum w pe³ni odpowiada za publikowane przez siebie wiadomosci. Wszelkie roszczenia w sprawie opublikowanych tresci prosimy zg³aszaæ do ich autorów.