Witam za niedlugo bede mial wedke Daiwa PowerMesh 2,7 5-25 jakie kolowrotek bedzie do niej najlepszy w przedziale do 150zł ? Ja znalazlem takie co o nich sadzicie moze macie jakies inne propozycje. Dzieki pozdro
Czyli ten Cormoran Rodeo najlepszy w przedziale do 150zł ? Jezeli macie jakies inne propozycje to prosze podajcie Jezeli chodzi o wielkosc tego GTi to 3000 czy 4000 ?
Czyli ten Cormoran Rodeo najlepszy w przedziale do 150zł ? Jezeli macie jakies inne propozycje to prosze podajcie Jezeli chodzi o wielkosc tego GTi to 3000 czy 4000 ?
Biorąc pod uwagę ten przedział cenowy to bez wątpienia będzie to Cormoran i Daiwa choć nie są to kołowrotki marzeń.Wielkość 3000 będzie ok. Co do szybkich kołowrotków to owszem, ale na bolenia, do niczego innego sie nie nadają, mam co prawda jeden szybki kołowrotek ale to jeden z nielicznych wyjątków, bo pracuje bardzo ładnie a jest to Tica Libra.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
W tym spro passion jest napisane ze to do odległościówki wiec nie wiem ... Chyba jednak wezme tego GTi 3000 no chyba ze ktos mnie przekieruje na inny . Wiem ze to nie są kołowrotki marzeń ale niestety na lepszy nie ma kasy na przyszły rok chce dopiero kupić Spro Red Arc miałem go w ręce i bardzo mi przypasował ale trochę tez kosztuje.
A co powiecie o tym 2 Cormoranie i-COR (bo te 11 łozysk w GTi za ta cene to chyba cos dziwnego)
W tym spro passion jest napisane ze to do odległościówki wiec nie wiem ...
Jest model Match, czyli do odległościówki, ale jest też zwykły model z przednim lub tylnym hamulcem. Wyczytałem, że jest uniwersalny polecany do spinningu. Sam go nabyłem, ale do bolonki.