Ja powiem tak: każdy kto łowi od niedawna i nie bardzo sie zna, czytajac kilka opinii napewno kupi Spro. Ja mam już sentyment do Shimano, nigdy mnie nie zawiodło i jedyne na co moge go zamienic to Daiwa. Ostatnio miałem okazje spróbowac mojego znajomego Daiwe Infinity Q 2000. Ależ fantastyczna maszyna Ale wracajac do tematu: zdania są podzielone, jedni wolą starą tradycje inni mieszanke projektów innych firm czyli Spro. Ja Spro osobiscie nigdy nie kupie, bo miałem okazje pokrecic troche Red Arciem i napewno nie dałbym za niego tyle ile dał znajomy ... już wole moje Nexave chociaz to niższa półka cenowa...
Qba, ja łowię od 25lat zjadłem już nie jednego shimaniaka.I kupiłbym SPRO!!!!!!
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Łowie 9 lat i używam Shimano i Daiwy od zawsze... nigdy mnie nie zawiodła... opinie znam, łowiłem na inne kołowrotki i te są dla mnie najlepsze ... zawsze bedą najpewniej A stradic to bardzo fajna maszyna i bardzo trwała. Jak kupisz stradica to zakup kołowrotka na łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadnych pare lat masz z głowy i to nawet przy bardoz czestym uzytkowaniu
marewel co do tej ceny za stradica u Ciebie w sklepie to pewnie jest cena Stradica 2500FB lub 4000FB a twister zastanawia się nad kupnem GTM 2500 RB który kosztuje 450zł.
marewel co do tej ceny za stradica u Ciebie w sklepie to pewnie jest cena Stradica 2500FB lub 4000FB a twister zastanawia się nad kupnem GTM 2500 RB który kosztuje 450zł.
Tak ten model kosztuję ok 450 zł.
Ale sie niepokoję jedna rzeczą, czy taki wysokoobrotowy kołowrotek przy dużym użytkowaniu nie straci później na mocy, płynności itp. (że za 2,3 lata padnie).
Znalazłem coś kuszącego tylko czy warto?
http://www.ochotka.com/in...17eeb6562876d62
Ostatnio zmieniony przez maniak Czw Sie 09, 2007 16:18, w całości zmieniany 2 razy
wiesz co twister wydaje mi sie że przekomażania nad wyższością Spro od Shimano i odwrotnie mogły by się ciągnąć w tym temacie tygodniami.Jak widzisz są zwolennicy RA i shimano każdy przedstawia swoje opinnie,a i tak decyzja neleży do Ciebie zdecyduj się w końcu,myślę ,że po tylu wypowiedziach możesz już spokojnie przemyśleć i wybrać ten właściwy.