Była taka seria kołowrotków, miały wmontowane łożyska które faktycznie mocno szumiały po krótkim czasie eksploatacji ale nie było problemem wymienić łożysko na lepsze jakościowo. Powiem szczerze moje łożysko na rolce szumi sobie od czasu do czasu, ale co to ma wspólnego z poprawna eksploatacja kołowrotka to nie wiem.Kołowrotek może sobie szumieć byle by pozostałe podzespoły pracowały poprawnie. Takie pierduły jak szumioąca rolka, to problem dla tych którzy ida na ryby pokręcić kołowrotkiem a nie łowić.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Kto w temacie będzie wiedział o czym piszę.
Właśnie odebrałem kołowrotek po reklamacji.Zupełna igiełka ,prezentuje się naprawdę świetnie, może w sobotę uda mi się go wypróbować.
Mam jednak 2 pytanka:
1. Jaki komentarz wystawić (jestem za neutralem lub nawet negatywem. 0 przeprosin nie mówiąc o prezenciku, a byłoby miło)
2. W komplecie z młynkiem dostałem 3 plastykowe podkładki, po zdjęciu szpuli jeszcze jedna jest na trzpieniu .Do czego one służą?