Wysłany: Pon Lis 03, 2008 19:26
Cytat:
Ps.Co do złota - mam coś ze złota na palcu i jak na razie mi wystarczy chyba wszystko jasne
Cytat:
Panowie jak to wyglada w moim przypadku: wpadam na forum jakis m-c temu mysle sobie chlopaki pomoga--buduje zestaw 3 spiningow dobrze byloby je wyposazyc w niezle krecioly i jak to wyglada, otoz proponujecie mi SLAMMERA 360, abu c4(stara wersje)---kolowrotki ktore mam od lat i sluza mi idealnie, ogolnie wydaje mi sie ze kolowrotki z lat 90 mialy lepsze konstrukcje, firmy potem poszly w slepa uliczke chociazby zwiekszaly liczbe lozysk (sztuka dla sztuki).
To jest po prostu bardziej opłacalne dla firm. Szybciej się psuje -> klient szybciej kupuje nowe. Tak jak z samochodami -> teraz masz wyposażenie w kosmiczne gadgety, ale czy któryś nowy samochód wytrzyma tyle co mercedes 123 (beczka), albo nawe poczciwy plonez "Borewicz"? Wątpię
P.S. Slammer jest na ślimaku? Bo dotarły do mnie dwie sprzeczne informacje...
_________________ Dopóki piłka w grze... to jeden c...
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
A wiecie co u mnie w sklepie sprzedawca wziaol go czy dostal od handlarza i jak nam pokazal to mielismy ze 2 godziny smiechu bo wrazenie na zywo robi niesamowite urban to sie popłakał
_________________ Wędkarstwo to choroba całe szczeście że nie stwierdzono przypadków smiertelnych
No nie dziwie się że wyglądało to zabójczo, choć kołowrotki mimo że tanie to całkiem przyzwoite. Oczywiście nie wiem czy akurat ten, ale pozostałe Mistralle są całkiem, całkiem
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!