Jordan380, jeżeli nikt nie miał styczności z kołowrotkami Browninga to raczej nie wystawi miarodajnej opinii. Jedyne opinie z jakimi się spotkałem to to że są przeciętne, choć nie dotyczyło to wszystkich modeli. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć na ich temat.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Muszę Ci powiedzieć że mam kręcioł Browninga dokładnie to flatliner i jestem z niego bardzo zadowolony - świetnie nawija żyłke a hamulec jest bardzo precyzyjny.
Kolega na feder używa FORCE FEEDER EXTREME i jest to maszyna nie do zdarcia, a jak łowisz na dużych odległościach to to jest kręcioł dla ciebie, ponieważ można nim naprawdę daleko posłać zestaw ze względu na stożkową budowę szpuli.
Jedyną wadą tych kręciołków może być to że są dość ciężkie patrz strona poniżej.
Dzięki Zdrapek za tę informację, teraz po twojej radzie i Borysa mam pewien dylemat. Chyba poczekam z tym wyborem,może jeszcze przeczytam parę cennych rad na tym forum. :
Borys to tak samo jak ja Też zastanawiam się nad kupnem feedera Browninga... Lecz narazie są to tylko takie przemyślenia bo mało w tym roku bywałem nad wodą i zastanawiam się czy warto
Słuchajcie z tymi kijami do feedera jest różnie,ja mam od trzech sezon·ów kijek Shimano Alivio cw.110.Kijek ten wykonany jest z kompozytu szklano-węglowego,ma dwie wymienne szczytówki ,jedną z włókna szklanego a drugą węglową i jest najtańszą produkcją Shimano.łowię nim liny płocie leszcze idt.oraz karpie w przedziale wagowym od 3-8kg i ten kijaszek nigdy mnie nie zawiódł.Pięknie pracuje jest solidnie wykonany i kosztuje ok.190zł.Dlatego się specjalnie nie podniecam i nie choruję na kupno droższego kija i pewnie lepszego skoro ten co mam spełnia swoje zadanie. W tym roku kupuję matchówkę Shimano Hyperloob 390cm cw.do20gr bo chcę go przetestować,to też jest produkt Shimano prawie z dolnej półki.Pewnie że wolałbym Browninga Bob Nud Legend ale mnie narazie na niego nie stać.Pozdro jordan380.
_________________ jordan380
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.