Poprzedni temat :: Następny temat
Wyjaśnienie do artykułu " Browning czy Spro"
Autor Wiadomość
jordan380 
Ukleja
heavy feeder

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 18:53   Wyjaśnienie do artykułu " Browning czy Spro"

Jeśli nikt z was nie miał do czynienia z tym modelem kołowrotka Browning to proszę o jakąkolwiek opinię na temat kołowrotków Browning.

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
borys 
Moderator
NADWORNY GLĘDA

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 19:04   

Jordan380, jeżeli nikt nie miał styczności z kołowrotkami Browninga to raczej nie wystawi miarodajnej opinii. Jedyne opinie z jakimi się spotkałem to to że są przeciętne, choć nie dotyczyło to wszystkich modeli. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć na ich temat.

jordan380 
Ukleja
heavy feeder

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 19:07   

wielkie dzięki ,to mi wystarczy.

zdrapek 
Karaś

Wysłany: Czw Paź 16, 2008 21:19   

Muszę Ci powiedzieć że mam kręcioł Browninga dokładnie to flatliner i jestem z niego bardzo zadowolony - świetnie nawija żyłke a hamulec jest bardzo precyzyjny.

Kolega na feder używa FORCE FEEDER EXTREME i jest to maszyna nie do zdarcia, a jak łowisz na dużych odległościach to to jest kręcioł dla ciebie, ponieważ można nim naprawdę daleko posłać zestaw ze względu na stożkową budowę szpuli.

Jedyną wadą tych kręciołków może być to że są dość ciężkie patrz strona poniżej.

Strona Zebco (importer Browninga):
http://www.zebco.pl/strona/p/cat/id/6.html
Ostatnio zmieniony przez zdrapek Pią Paź 24, 2008 18:36, w całości zmieniany 1 raz  

jordan380 
Ukleja
heavy feeder

Wysłany: Pią Paź 17, 2008 18:02   

Dzięki Zdrapek za tę informację, teraz po twojej radzie i Borysa mam pewien dylemat. Chyba poczekam z tym wyborem,może jeszcze przeczytam parę cennych rad na tym forum. :okok: :

borys 
Moderator
NADWORNY GLĘDA

Wysłany: Pią Paź 17, 2008 19:18   

Ogólnie sprzęt Browninga jest bardzo przyzwoity. Osobiście choruję na feedera Browninga. Kołowrotków niestety nie znam, ale kije robią świetne.

Petryk5
Płoć

Wysłany: Pią Paź 17, 2008 20:21   

Borys to tak samo jak ja :) Też zastanawiam się nad kupnem feedera Browninga... Lecz narazie są to tylko takie przemyślenia bo mało w tym roku bywałem nad wodą i zastanawiam się czy warto

borys 
Moderator
NADWORNY GLĘDA

Wysłany: Pią Paź 17, 2008 20:29   

Myślę że nie będziesz żałował, tym bardziej jak zaopatrzysz się w sygnowany model ;)

jordan380 
Ukleja
heavy feeder

Wysłany: Sob Paź 18, 2008 16:04   

Słuchajcie z tymi kijami do feedera jest różnie,ja mam od trzech sezon·ów kijek Shimano Alivio cw.110.Kijek ten wykonany jest z kompozytu szklano-węglowego,ma dwie wymienne szczytówki ,jedną z włókna szklanego a drugą węglową i jest najtańszą produkcją Shimano.łowię nim liny płocie leszcze idt.oraz karpie w przedziale wagowym od 3-8kg i ten kijaszek nigdy mnie nie zawiódł.Pięknie pracuje jest solidnie wykonany i kosztuje ok.190zł.Dlatego się specjalnie nie podniecam i nie choruję na kupno droższego kija i pewnie lepszego skoro ten co mam spełnia swoje zadanie. W tym roku kupuję matchówkę Shimano Hyperloob 390cm cw.do20gr bo chcę go przetestować,to też jest produkt Shimano prawie z dolnej półki.Pewnie że wolałbym Browninga Bob Nud Legend ale mnie narazie na niego nie stać.Pozdro jordan380. :mur:

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
Odpowiedz do tematu