Lol na GG podaje komu chce i nikogo to nie powinno na forum obchodzić
Czepiacie się wszystkiego nie wstawiłem linków tutaj, a co robię na GG już was nie powinno interesować
Pozdro
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Na GG rób sobie co chcesz, ale nie proponuj publicznie nikomu z forum by pisał do Ciebie w sprawie linków. Jeśli nie rozumiesz tego to widocznie jesteś za młody.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Sony mam do załatwienia jednego gościa, chciałem go utopić.... Jak jesteś zainteresowany to na gg.
I co to nie jest nakłanianie do przestępstwa? Panowie jeżeli tak ma to wszystko wyglądać to ja dziękuję, nie mam zamiaru beknąć przez kogoś, kto nakłanianie do przestępstwa traktuje jak zabawę. Zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie!
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Pomógł: 7 razy Wiek: 27 Posty: 307 Skąd: Strzyżów (rz.Wisłok)
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 17:44
Sony, chyba rozumiesz o co w tym chodzi najlepiej usuń posta albo poproś któregoś z adminów lub moderatorów o to i będzie po sprawie ,zasady są proste i takie same dla wszystkich bez wyjątku.
Ps.Borys-nie chce was uczyć ale usuwać posty jeśli są w nich informacje ,których być nie powinno i nawet nikomu się nie tłumaczyć za wiele ,a jeśli komuś nie pasuje to nikt go tu na siłę nie trzyma ,bo nikt nie będzie za niego odpowiadał i myślę ,że nie ma co dziękować przecież jest i mam nadzieję,że nadal tak będzie
_________________ 1).Konger Champion Impulse -270 cw.5-18 gr.
Shimano Catana 2500 FA
2).Kushiro Sharan Jig-272 cw.2-12 gr.
Shimano Sedona 750 FB
Ostatnio zmieniony przez beret Nie Lis 23, 2008 17:49, w całości zmieniany 1 raz
Dobra koniec OffTopa już zmieniłem tamten post(nie mogę go usunąć więc proszę moda żeby to zrobił post znajduje się na poprzedniej stronie)
No i przepraszam za kłopot
Po tych wszystkich postach widzę, że gierka bardzo fajna. Już wszystko znalazłem na necie i inedługo będę instalował... Ma ktoś jakieś screeny?? Jeśli tak to prosze o kontakt na gg 6949487 albo perlos8@wp.pl
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.