Wysłany: Sro Lut 27, 2008 17:07 pochwal się swoją stroną www.
Tutaj możecie pochwalić się swoimi stronami www. na początek chciałbym zrobić to ja. Jest to strona, którą niedawno założyłem, znajdecie tam sporo rzeczy na temat wędkarstwa oto adres: www.zlowrybe.dbv.pl myślę, że stronka się rozwinie serdecznie zapraszam do rejestracji!!
Trochę o polityce, trochę żartów, trochę o życiu. Taki sajt o wszystkim i o niczym .
Przepraszam za OT szanownego szefa. Nie doczytałem... Proszę o wybaczenie.
Jak coś to proszę o usunięcie mojego postu aby rzeczywiście nie robić bałaganu.
Ostatnio zmieniony przez lesiu1111 Wto Mar 18, 2008 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Opis działu "Inne niekomercyjne strony o tematyce wędkarskiej. W tym dziale możesz zaprezentować swoją stronę". Panowie i gdzie tutaj czytanie ze zrozumieniem? Nie róbcie bigosu! Czy do tej pory była tutaj chociaż jedna strona niewędkarska?