Wysłany: Pon Mar 17, 2008 09:35 Prosimy o ocene ....
Witam forumowiczów !!
Zapewne wśród was znajde wielu doświadczonych wędkarzy ... Jestem założycielem nowo powstającego serwisu wędkarskiego który znajduje się na .... www.narybach.pl ... << bardzo proszę o rady związane z dalszymi losami tego portalu wędkarskiego oraz uwagi na temat braków jak i błędów przeze mnie popełnionych !!!
- uwagi na jej temat proszę pozostawić na stronie mojego serwisu (komentarz, ksiega gości, forum) lub tutaj ...
Nasz serwis stworzony został ze względu na ogrom stron związanych z tą tematyką jednak nie do końca trafionych ze względu na bardzo wolną ich prace ze względu na reklamy lub poprostu zbyt trudne w poruszaniu się po nich, czy odnajdywaniu informacji >> pomóż nam stworzyc serwis który będzie wszechstronny oraz pomoże innym łatwo pozyskiwać ważne informacje o naszym hobby pozdrawiam serdecznie ...