Wysłany: Sro Cze 11, 2008 22:55 Woblery-owady na nowy serwer.
Witam jestem tu nowy, moje pierwsze wrażenie jest pozytywne Szkoda by było żeby praca kilku osób poszła na marne z braku pięniędzy na nowy serwer. Więc wpadł mi do głowy pewien pomysł żeby Was troche wesprzeć. Od jakiegoś czasu w wolnych chwilach strugam wobki. Chciałem wystawić "na licytacje" zestaw 3 powierzchniowych imitacji owadów. Wykonana z balsy o długości około 2,5 cm i kolorystyce widocznej na poniższym zdjęciu. Nie będe pisał, że są one super skuteczne bo każdy przytomny wie, że ryby czasem nawet miodem do brania nie nakłoni. Na podobne, także mojej produkcji udało mi się już przechytrzyć troche kleni i jazi. Licytacje zaczynamy od symbolicznej kwoty 1 zł. Oferty prosze składać w odpowiedziach. Licytacja trwa do 25.06 do godziny 23.00.
Wysyłka na mój koszt.
Pozdrawiam
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Świetny pomysł Kosa Dzięki za zaangażowanie. Przenoszę temat do targowiska, tam zagląda wiele osób To ja na dobry początek dam 10zł
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
dokładnie niestety nie miałem dostepu do netu przez ostatnie dni wieć nie miałem jak odpisać a wiec prośba do adminów aby powiadomili mnie jak pieniążki wpłyną na konto , a Huntera o adres do wysyłki
_________________ Catch and Release for Yourself...