Ja wprawdzie jestem z kujawsko-pomorskiego,ale na niewiele Ci się przydam.Na południe są tam dwa jeziora.Jezioro Brdowskie i chyba zaporowe,lub przepywowe na Noteci.Ja tylko podglądam mapę i nie wiem nic więcej o tych wodach.Na północny zachód od izbicy jest też spore jezioro o nazwie Głuszczyńskie.Wody te jednak należą do okręgu Włocławek.Ja nigdy tam nie łowiłem.
Witam ziomka!
Ja jestem z wielkopolskiego ale mieszkam z 7 km od granicy z kujawsko pomorskim
Co do łowienia to od 4 lat łowie na Brdowskim, od dwoch na powżnie praktycznie wiekoszość wakcji tam spędzam hehe... w tym roku zamierzam zaatakowac jeszcze długie i modzerowskie.... jest sporo jezior ale to już w drugą strone ode mnie, wiec od cibie kawałek drogi
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 20:35
Ale mam 14 lat dopiero no prawie 15.....I nie mam tak blisko do oddziału 46 km najbliżej.Więc muszę czekać jak wpadnie tam wyjazd.A powiedzcie jak jest z opłatami??Ile się płaci do do grosza..
_________________ Pisz poprawnie po polsku.Pomyśl, że gdy jest błąd jest to problem dla rozczytania, i sama opinia o tobie!
dencio Węgorz poczatkujący spinningowiec - spławik z zamiłowania
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 14:16
A u nas jest akcja "Wędkuj za grosze" do 16 roku życia i płacisz 16zł. Ale u nas nie można spinningować do 16 roku życia się okazało . Tylko na komercyjnych mogę spinować.