Tu by się przydała pomoc Wieśka ale coś mało go widać ostatnio
Oj tak. Jeszcze rzadziej bywam na rybach. Nie mogę się pozbierać z bierzącymi sprawami . Ale moja pomoc Tomkowi na niewiele się przyda. Ja specjalizuję się na wodzie górskiej, a Brdę zna chyba każdy wędkarz. Poza tym nie mam pojęcia,gdzie można dobrze połowić.Nie jestem rodowitym Bydgoszczaninem,a gdy się już tu sprowadziłem,to miałem ukształtowane preferencje. Nie znam więc szczególnie ciekawych jezior i wód nizinnych.
jest to łowisko komercyjne...za wejście płaci się 8zł(4zł dziecko)..ryb jest sporo jak byli w poprzedni poniedziałek to właściciele wpuszczali 400kg pstrąga i kilka jesiotrów....są jeszcze inne ryby jak karp,amur,szczupak,sum i jeszcze jakieś ,których nazw Tata nie pamiętają
za złapaną rybę trzeba zapłacić...cennik za kilogram ryb:
-karp 10zł
-pstrąg 13zł
-jesiotr 35zł
-sum 40zł
pozostałych cen Tata nie pamięta
jak macie jakieś pytania odnośnie tego łowiska to pytajcie to spytam Tatę albo Dziadka:)