Witam. Czy ktos moze wedkowal na tym jeziorku? prosze o informacje dotyczace tego zbiornika(glebokosc,rybostan...) A moze ktos ma mapke tego jeziora albo jakies fotki? Wszelkie informacje mile widziane.
Jedyne co znalazlem na temat tego jeziorka to:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jezioro_Wielickie
Prosze o info.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Jezioro Wielgie jest nazywane też jeziorem Wielickim /lub odwrotnie/ i właśnie zbieżność nazw spowodowała tę pomyłkę.
Rzeczywiście jezioro, o które pytasz znajduje się w woj. lubuskim, niestety też wielu informacji o nim nie znalazłem ale mapką mogę się dla ułatwienia posłużyć
Wiem wiem Przetrzepalem troszke neta szukajac informacji odnosnie tego jeziora i nic. Jeżdże dos czesto na J.Jasne w Torzymiu wiec mniej wiecej znam te okolice lecz nigdy nie bylem nad tym zbiornikiem.Jak by ktos posiadal mapke batymetryczna byl bym wdzieczny,jak i inne informacje tego jeziorka