Czy wiecie dlaczego Narew jest ostatnio brudna? W niedzielę byłem na rybach, ale woda była strasznie mętna. W dodatku brała tylko drobnica (kiełbie, leszcze jak dłoń). Inni wędkarze też raczej nic nie mieli w siatkach. Nawet straż rybacka nie sprawdza, bo chyba wiedzą że tam nie ma ryb. Jednym słowem bezrybie.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Niestety dolna Narew w ostatnich latach nie zachwyca. Rzekłbym nawet, że jest beznadziejnie : W porównaniu z kilkoma latami wstecz jest kicha. Kupa mięsiarstwa i właśnie Łubienica to takie zagłębie mięsiarzy. Wszystko co tam pływa i trafi na hak idzie na patelnie. Szkoda, bo woda super.
Witam.Mam pytanko ,na co najlepiej łapie sie amura i karpia?ja teraz jeżdżę na stawy hodowlane .byłem dopiero 2 razy i na razie to dwa karpie.chciałbym sie dowiedzieć na co najlepiej łowić żeby np. przez 3h złapać z 5-6 karpi?a amur na co najlepiej bierze?Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje
Witam.Mam pytanko ,na co najlepiej łapie sie amura i karpia?ja teraz jeżdżę na stawy hodowlane .byłem dopiero 2 razy i na razie to dwa karpie.chciałbym sie dowiedzieć na co najlepiej łowić żeby np. przez 3h złapać z 5-6 karpi?a amur na co najlepiej bierze?Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuje
Zapytaj gospodarza czym ryby są karmione i będziesz miał odpowiedź
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Witam koleżanki i kolegów wędkarzy chciałbym się dowiedzieć czy wiecie i czy to jest prawda że na Narwi od Pułtuska, nie samego, od 63 km.w dól rzeki nie wiem dokąd ? jest zezwolenie z PZW na prowadzenie odłowów siecią .Pytałem się straży wodnej potwierdzili to by tłumaczyło brudną wodę jaka teraz płynie korytem rzeki a po drugie te małe rybki które teraz się łapie nic wiekszego sama młodzież.