Wysłany: Czw Lis 06, 2008 14:52 Płock i sandacze??
WITAM.
Jestem z Warszawy ale spędzam niektóre weekendy w Płocku. Chciałbym spróbowac wybrac sie na sandała na Wisełke. Gdzie najlepiej popróbować (łowię tylko na spining) i jak tam dojechac z ulicy Łukasiewicza?
Z góry dziekuję za pomoc.
Pozdrawiam
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Czesc kolego niestety musze cie zmartwic bo jezeli nie posiadasz lodki to raczej nie polowisz sandaczy z ktorymi jest ostatnio dosc cienko. Jest kilka miejscowek na polowienie z brzegu jednak znajduja sie one w znacznej odleglosci od miasta wiec mozesz miec problem z dotarciem o ile nie dysponujesz wlasnym srodkiem lokomocji.Mozesz sprobowac tez w okolicach starego mostu po stronie dzielnicy Radziwie na tzw"Przeprawie" musisz sie jednak uszykowac na tegie rwanie pozdrawiam i jesli bede mogl w czyms pomuc to daj znac.
_________________ Wędkarstwo to choroba całe szczeście że nie stwierdzono przypadków smiertelnych
Hmmm
Dlaczego mnie nie dziwi że także w Płocku jest z sandaczami nienajlepiej....lepiej jednak spędzic czas na biczowaniu wody niż siedząc w murach.:-) Co do rwania to niestety takie to już jest hobby-kosztowne ale ja zawsze tłumaczę to sobie tak-nie pale wiec w taki sposób wydaje pieniążki na mój nałóg, chyba nieco zdrowszy;-).
TomiW albo i nie zaczną xD
marconi33 Dobrze Ci mówi jacek23 bez łódki raczej nie połowisz a jeśli chodzi o brzeg to tylko od strony Radziwia tam między przeprawa portową a starym mostem albo rzucać daleko z brzegu na amfiteatr!
_________________ ___________________________________________
''...Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było
By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć
Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić
SLU, 06 już do końca tak być musi''
Pstrągi..ale chyba też nie zawesoło z pstrągami?W Skrwie tylko nadzieja
_________________ ___________________________________________
''...Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było
By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć
Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić
SLU, 06 już do końca tak być musi''
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.