nie nie to nie są łomżyńskie. Ostatnio widziałem kolesia który łowił na te bużańskie wobki. Są paskudne w wyglądzie ale cholernie łowne. Rozmawiałem z kolesiem który mial takie 2 sztuki i mówił ze robi je jakiś dziadziuś z nad Bugu. Szkoda ze nie mam ich fotek
a odnośnie tego sklepu - mają fajne przynęty jednak część znacznie przekracza moje możliwości finansowe jednak znalazłem ostatnio tam wobler uruk - jest w miarę tani doskonale wykonany i co najważniejsze bardzo łowny
ciekawy jestem czy dalej będą tylko rękodzieło sprzedawali czy odejdą w kierunki masowych produktów
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Już dość dawno nie wstawiałem fotek z boleniem,dzisiaj udało mi się złowić bolenia 70cm oraz szczupaka,tyle że szczupak wywinął salto nad powierzchnią wody i tyle go widziałem.Także wędka talon ochrzczona jak i woblerek.
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
piękny boleń , ja ostatnio 3 razy na Bugu w ostatnim tygodniu w okolicach nura, kiełpińca i nawet dotknięcia już myślałem ze naprawdę nie ma ryb na Bugu .
Dzieki koledzy za gratulacje,@GRZES000 nie jest tak wcale słodko nad naszymi krajowymi akwenami,ale tak jak już kiedyś pisałem, to mnie nie zniechęcać a wręcz przeciwnie, człowiek z dnia na dzień uczy się i zdobywa co raz to nowych doświadczeń w spinningu.
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die