Ostatnio byłem ze znajomkiem nad Bugiem ja nie złowiłem nic a znajomek dwa leszcze jeden 2.5 kg a drugi (dla mnie wielki jak stodoła ) 4,60 KG i długości 60 cm.
Nie mam fotek przy sobie ponieważ akurat na tę wyprawę nie wziąłem Foto Camery i robiliśmy fotki aparatem telefonicznym na dodatek nie moim tylko znajomka. Jakość pewnie będzie mierna ale jeśli będę coś miał to wstawię
jeśli masz na myśli ilość wody to jest jej mało jak hole.. być może któryś z forumowiczów widział już mniejszy stan wody w Bugu ale jak dla mnie jest to nowość i tak małej wody w tej rzece to jeszcze nie widziałem
U mnie na Bugu stan wody niski,właśnie wróciłem z nad wody.Zapewne @borys chodzi ci o stan wody w Hrubieszowie na Bugu ,tam jest stan wody średni,po obfitych opadach na południu Polski woda na Bugu jeszcze będzie przybierać.
Według informacji o stanie wód faktycznie przybiera i to sporo. Może być kłopot jeżeli się nie ustabilizuje. cóż nikt niestety pogody nie może wybrać. Dzięki za info
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Witam. Troszke sie niepokoje tym stanem wody bo jak jeszcze troszke popada to bedzie problem na Spiningu Bugu.Dobrze ze chociasz bedzie z kim pogadac. Pozdrawiam.
_________________ Wędkarstwo to choroba całe szczeście że nie stwierdzono przypadków smiertelnych
tak ja byłem w niedzielę, kompletny null, ani jednego brania, a gruntowałem i spiningowałem również na starorzeczu i nic. Na Bugu woda dość wysoka i generalnie martwa nie widać już polujących drapieżników, a był to taki piękny widok. Podejrzewam, że jeśli stan wody nie opadnie to na następne takie przeżycia będzie trzeba poczekać do następnego roku