Matko Boska to chyba był karp nie kleń ,ale wszystko jest możliwe. Zresztą Bug to dzika i piękna rzeka i kto wie co tam jeszcze siedzi Jak się poszczęści to będę miał przyjemność powędkować na "Spinningu Bugu", ale to na razie przyszłość.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
No pięknie, takie klenisko. Bolenie w tym rejonie są naprawdę okazałe, wogóle Bug jest bardzo rybną rzeką. Widziałem nie jeden raz jak bolki żerowały, te wiślane to jakieś karły w porównaniu z burzańskimi.
Co do imprezy "Spinning Bugu", Borys jak się nie zdecydujesz przyjechać to siłą Cię z Zanderkiem zaciągniemy.
_________________ łowię bo lubię, lubię bo umiem, umiem bo się nauczyłem, nauczyłem się bo chciałem....
Dzisiaj wieczorkiem wyskoczyłem na bolenie,jak zwykle bolenie pięknie uganiały się za uklejkami,niestety te większe powyżej 70cm. nie chciały ze mną współpracować(ale ja je jeszcze rozpracuje ) ,skusił się tylko jeden "wypierdek" 50cm.Najważniejsze ,że co dziennie nie wracam o kiju Wczoraj też jeden bolek pobił,taki około 60cm.
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Miło słyszeć że Wam się podobają "moje" bużańskie krajobrazy,zachęcam do odwiedzenia rz.Bug ,bo naprawdę warto,klimat rz.Bug na zawsze pozostaje w pamięci
_________________ With nature as with love for woman when not cherish die
Masz rację, ten klimat jest niesamowity, żeby tylko melioranci się do niej nie dobrali
Raczej nam to nie grozi. Melioranci na bugu nic nie zdziałają. Szczęściem w nieszczęściu jest to że po przeciwnej stronie brzegu mamy "sąsiadów" którym nie zależy na udrażnianiu rzeki. Mam nadzieję że to się nigdy nie zmieni.
_________________ łowię bo lubię, lubię bo umiem, umiem bo się nauczyłem, nauczyłem się bo chciałem....