Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Nie w ogóle ulewy nie dały popalić powiem szczerze że lepiej jest, bo ryba zaczyna się ruszać a w szczególności okoń no narazie tylko okoń mnie interesuje ,sandacz też sie ruszył i leszcze 60 łapią a czemu się pytasz?
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 17:08
Byłem dzisiaj i to prawda okoń szaleje w wodzie,stan wody jest większy niż co roku o tej porze ale nie jest żle i z dnia na dzień będzie sie obniżał co pewnie nie wpłynie pozytywnie na żerowanie ryb
Olo wody opadają i czyszczą się. Solina puszcza na razie brudną wodę, ale miejmy nadzieję ze się to szybko ustabilizuje. Olgierd rzeki górskie mają to do siebie, że się szybko brudzą ale zarazem szybko również czyszczą. Tak więc pakuj się powoli i do zobaczyska nad Sanem.
Siema Panowie wybieram się jeszcze nie wiadomo na 100% ale chyba na 100% na muchę nad San miejscowość Łączki w ten poniedziałek jest ktoś zainteresowany ???
San wali paskudną wodą. Myczkowce jada pełna parą, na razie nie ma sensu się wybierać.
EEEE tam woda jest lekko mętnawa na Sanie w okolicach Leska bo dzisiaj jechałem i patrzyłem , było z 10 wędkarzy..oki. bez off topa .
Jak coś to mogę z kimś powędkować , jeśli ktoś by dotarł.
No właśnie z dzisiaj mam informację, że woda jeszcze wysoka i brudna. Nie ma sensu jeszcze się pchac ponieważ są marne szanse na jakiekolwiek połowy muchą.
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 14:00
Byłem dzisiaj na łączkach akurat bo tam głównie łowię woda jest czysta widać idealnie dno,poziom stabilny w sam raz,jedyne co mnie denerwowało to glony i wodorosty płynące z prądem,w tym roku jest ich wyjątkowo dużo przez co okropnie się spininguje,ale w sumie złowiłem 9 pstrągów wróciły z powrotem do wody od niedzieli ma padać także woda będzie mętna i na pewno wyższy stan
Byłem dzisiaj na łączkach akurat bo tam głównie łowię woda jest czysta widać idealnie dno,poziom stabilny w sam raz,jedyne co mnie denerwowało to glony i wodorosty płynące z prądem,w tym roku jest ich wyjątkowo dużo przez co okropnie się spininguje,ale w sumie złowiłem 9 pstrągów wróciły z powrotem do wody od niedzieli ma padać także woda będzie mętna i na pewno wyższy stan
Kurde Meps ja mam jechać właśnie jutro na Łączki , oby nie padało to po muchuję.Gratulacje pstrążków.