Kilka fotek z mojego kilkudniowego pobytu na zalewie solińskim.
Wyprawa nie była czysto wędkarska lecz żeglarska, niemniej jednak co wieczór i ranek a nawet w nocy, wędki stały zarzucone.
Efekt taki sobie, kilka leszczy powyżej 40 cm /gruntówka ze sprężyną, zanęta traper leszcz specjal z dodatkiem kukurydzy i białych robaków, przynęta - kukurydza+biały/, kilka ładnych płoci i jeden przebiegły sandacz który niestety był cwańszy ode mnie i zdążył uciec w zaczep - trudno/
Zdjęć rybek niestety nie posiadam ale kilka fotek przedstawiających zalew zaprezentuję:
Miejsca do łowienia jest sporo, na zdjęciu cypel wyspy Dużej /Skalistej/.
Drzewo wisielca.
Jedna z licznych plaż dogodnych do wędkowania i biwakowania.
Wyspa Mała /Zajęcza/, nazywana bywa także wyspą straconych cnót
Zatoka przy Polańczyku, a poniżej nasz środek transportu
_________________ Pozdrawiam.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Wyspa Mała /Zajęcza/, nazywana bywa także wyspą straconych cnót
Chciałbym poznać etymologię tej nazwy
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Jeszcze nie, ale będzie pewnie niejeden jeszcze i pewnie ze zdjęciami Trzeba by forum się rozwinęło na tyle, by było komu rozdawać nagrody. Myślę, że jak będzie 400użytkowników to dopiero zrobimy konkurs.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Rozumiem, rzeczywiście w ostatnim konkursie fotograficznym tylko 5 zgłoszeń - trochę mało.
A czemu w moim poście ze zdjęciami przed moim podpisem jest tyle pustego miejsca czyżbym ja coś spieprzył - nie mogę tego zmienić.
U mnie wszystko wygląda dobrze, może uruchom forum w innej przeglądarce - admin
[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 4:50 pm ]
Rzeczywiście to wina przeglądarki. W IE jest w porządku, zdjęcia się otwierają duże i nie ma pustych miejsc. Znaczy to, że trzeba w kompie remanent zrobić.